Pamlsky pro psy bez masa

Každému, kdo má pejska, záleží hlavně na jeho zdraví. A každému pejskovi záleží hlavně na mňamkách. Spojili jsme se s nejlepší psí pekárnou v Česku a přicházíme s něčím, po čem se pejskové mohou utlouct a zároveň to přispívá k jejich zdraví. Představujeme vám naše nové veganské pamlsky pro psy. Jsou vyrobené ručně a s láskou, aby vaši psí parťáci dostali jen to nejlepší.

Novinka na trhu: Veganské pamlsky pro psy plné vitamínů 

100% přírodní složení

Pamlsky jsou vyrobeny pouze z přírodních surovin bez umělých barviv a konzervantů. Každá příchuť - mrkev, řepa a špenát - přináší své unikátní výhody:

Mrkev: Obsahuje beta-karoten, který posiluje zrak a imunitní systém vašeho psa. Navíc je bohatá na vlákninu, která podporuje zdravé trávení.

Řepa: Je zdrojem železa a vitamínu C, které přispívají k optimálnímu krevnímu oběhu a celkové vitalitě psa. Díky své nízké kalorické hodnotě je ideální pro psy s nízkou aktivitou.

Špenát: Je plný železa, vápníku a vitaminu K a podporuje zdravé kosti a srst. Je to také vynikající antioxidant, který chrání buňky před škodlivými volnými radikály.

Zdraví a spokojenost vašeho psa je na prvním místě!

Naše veganské pamlsky nejen, že skvěle chutnají, ale také vašemu parťákovi poskytnou potřebné vitamíny a minerály. Jsou perfektní jako odměna po dlouhé procházce, tréninku a nebo jen tak. 

 

 Vyberte si příchuť a vyzkoušejte sami:

 

A nezapomeňte nám dát vědět, jak pejskovi chutnaly!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Zpět do obchodu