Proč nenabízíme dobírku?

Jistě jste si všimli, že dobírka postupně mizí z e-shopů a obchody nabízející vlastní zboží ji nemají téměř vůbec. Platba objednávky na dobírku je pro e-shopy jako jsme my (ruční výroba) velmi riziková. 

V čem takové riziko spočívá? Dříve, když jsme s e-shopem začínali, šili jsme všechny naše produkty až po objednávce, nebo přímo na míru zákazníkovi. Bohužel existují lidé, kteří si tento na míru šitý produkt poslaný na dobírku nevyzvednou. Tím našemu e-shopu vznikne ztráta nejen na poštovném, které musíme celé zaplatit ze svého, ale také ve formě jen těžko prodejného produktu, který nám zbyde.

Pohodlí pejska a vaše spokojenost znamená zároveň naši radost - proto abychom mohli zachovat možnost výroby obojků přesně dle potřeb jednotlivých chlupáčů, museli jsme učinit rozhodnutí a zrušit platby na dobírku. Současně však nabízíme hned několik dalších a velmi bezpečných způsobů platby.

V případě, že nemáte možnost platby kartou, nebo převodem - napište nám a domluvíme se. Našim ověřeným zákazníkům po domluvě zboží na dobírku rádi pošleme.

 

Pes-bulldog-balíček

Zpět do obchodu